Contents

  Сервизен календар от Локатор  Вече не е необходимо да следите срокове, дати, да смятате километри, да предвиждате обслужване и периодични ремонти за Вашия автопарк.

  С услугата Сервизен календар от Локатор БГ ще получите електронна сервизна книжка за всяко МПС от вашия автопарк с информация за срокове на изтичане, сервизни интервали, отчет на извършени ремонти и разплатени разходи. Ще можете лесно и удобно, използвайки само платформата на Локатор, да въвеждате данни за обслужване, поддръжка, застраховки, винетки, смяна на гуми, сменени части извънредно или по гаранция и др.  

  Получавате известия по имейл с напомняне за смяна на маслото, други части по автомобила, за плащане на застраховки, лицензи, винетки и много други. Известяването е обвързано с конкретен времеви период или дата на изтичане, както и на база изминати километри, които се отчитат посредством Вашето GPS устройство.

  Със събраната информация ще имате възможност да изчислите "Цена на километър" за всяко МПС. 

  Сервизната книжка на МПС може да бъде използвана за фирмен отчет "Колко струва екплоатацията на автомобил/камион марка/модел Х?", както и за по-висока продажбена стойност на МПС, когато искате да се разделите с него.

  Заявете безплатно ползване на Сервизен модул към всеки пакет за GPS проследяване от Локатор БГ!

  +359879409046, install@locatorbg.com или тук 

  Сервизен модул известия изтичаща винетка смяна на гуми ремонт Сервизен календар