Вход
Технология>Как работи?  
Как работи?

Как работи?

Как работи?

След инсталацията на проследяващи устройства в превозното средство, те поддържат непрекъсната връзка с нашия център за данни. По този начин информацията относно тяхното местоположение и моментно състояние се обновява постоянно. Ние събираме данните от устройствата, обработваме ги и използваме информацията, за да Ви предоставим различни доклади, статистически разбивки и автоматично известяване при нужда.

Нашата GPS система за проследяване е изцяло web базирана. Това означава, че Вие получавате достъп до информацията от всяка точка на света и по всяко време. Всичко, което Ви е необходимо е компютър, свързан с Интернет.

Разработена изцяло със съвременни технологии, системата предлага високо ниво на сигурност, а заключеното съхраняване и предаване на данни от и към нея, прави кражбата на информация практически невъзможна. Професионален екип от експерти се грижи за правилната работа на системата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да получите подробна техническа спецификация на системата за проследяване, както и на използваните GPS проследяващи устройства. Не пропускайте и възможността да научите повече за методите за контрол на горивото, които предлагаме.

Телеметрия

Телеметрията е технология, която позволява автоматизираното събиране на информация чрез отдалечен достъп. Локатор използва телеметрия, за да получава непрекъсната информация от всички активни проследяващи устройства и включените към тях сензори. Събраната информация се предава в заключен вид през GSM мрежата на мобилни оператори в цял свят.

Благодарение на проследяващите устройства от последно поколение, генерираният информационен поток е възможно най-малък. Това гарантира едновременно ниски разходи и бърз трансфер.