Вход
Технология>Достъп до Вашите данни  
Достъп до Вашите данни

Достъп до Вашите данни

Достъп до Вашите данни

Достъпът до Вашите данни е гарантиран от всяка точка на света и по всяко време на денонощието. Единственото, което Ви е необходимо, е компютър с Интернет връзка. Не се изисква инсталиране на специален софтуер или допълнителни настройки.

Вашите потребителско име и парола са достатъчни, за да влезете в системата за наблюдение. С тяхна помощ Вие разполагате с цялата налична информация за устройствата, с които работите.

Всичко това е толкова лесно, колкото и усилията, необходими за да проверите електронната си поща.

Достъп директно от мобилния телефон

За всички клиенти на Локатор, които използват iPod, iPhone или iPad, нашият екип разработи модерна система за достъп директно от мобилното устройство. Благодарение на това, Вие следите целия автопарк по всяко време и от всяко място, дори на места, където не разполагате с компютър.

Приложението, разбира се, е напълно безплатно и може да се изтегли от Apple App Store чрез този линк: http://itunes.apple.com/bg/app/locator-bg/id512232390

LocatorApp

Нашият екип не е забравил и потребителите на мобилни устройства, базирани на системата Android. В момента продължава разработката за тази платформа и клиентите могат да очакват безплатното приложение в най-скоро време в Google Play.