Вход
Начало>Новини  

ТОЛ в Европа, карта за гориво и възстановяване на ДДС и акциз от Локатор

Locator BOX и Locator FUEL CARD

Локатор БГ Ви предлага възможността за безкешово таксуване за услуги в Европа с Locator BOX и Locator FUEL CARD, както и възстановяване на ДДС и акциз.

Locator BOX е нова услуга за автоматично отчитане на пътни такси за 11 европейски държави, тунели, мостове и др. чрез едно бордово устройство. Покритие: Португалия, Унгария, Италия, Испания,  Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Белгия, Германски тунели Warnaw и Herren , Франция ,Белгийския тунел Liefkenshoek, Скандинавски мостове Storebaelt и Oresund и България.  
Предимства на услугата Locator BOX : 
-Бързо преминаване през гранични пунктове без спиране за заплащане на пътни такси или активация на местно бордово устройство
-Оптимизирани разходи чрез ползване на едно бордово устройство 
-Лесно плащане с едно устройство, един договор и към един партньор 
-Бърза инсталация на Локатор бокс
-Локатор предоставя прозрачна отчетност за всички тол транзакции 
-Локатор предоставя 24/7 онлайн достъп до актуална информация за управление на тол услугите в различните държави и тол области 
Locator FUEL CARD е карта за удобно и сигурно безкешово зареждане на горива в Европа. Локатор предлага управление на карти в реално време, индивидуални лимити, позволяващи прозрачна координация на шофьорите на бензиностанциите с най-добрите цени. Предимства:
-Персонализиране на картата за всеки маршрут: ограничения за количеството и видовете гориво, настройки за държави и отделни станции.
-Система за известия за подозрително използване на картата и възможност за бързото й блокиране.
-Текущ контрол на транзакциите и салдото по сметката
-Контролиране на движението на средствата, позволяващо точно планиране на условията на плащане и ефективно използване на ресурсите на компанията.
-Подробна информация за всяка транзакция по личната сметка в рамките на 3 минути от нейното изпълнение.
-Архив на транзакции за всеки период и API, позволяващ автоматичното им въвеждане във вашата ИТ програма. 
Услугите Locator BOX и Locator FUEL CARD изискват предплащане.
В сътрудничество с E100, Локатор Ви предлага услуга по възстановяване на ДДС, заплатен по фактури за тол такси, горива и/или други различни стоки и услуги, извършени от трети лица в Европа.
-Можете да се възползвате от услугите за възстановяване на ДДС, заплатен по фактури за тол такси, горива и/или други различни стоки и услуги, извършени в Европа.
-Локатор ще се погрижи да изпрати автоматично всички отговарящи на условията Ваши фактури за тол такси, налични в Платформата, на E100, което ще ви спести в значителна степен сложната административна обработка на документите.

Необходими документи, за да заявите услугите:
Талон на ППС;
Сертификат за емисионен клас за ППС-та регистрирани извън ЕС;
Транспортен лиценз на фирмата;
Актуално състояние на фирмата от Търговски регистър;
Сканирана лична карта на МОЛ-а на фирмата.

За повече информация се свържете с нас на:
support@locatorbg.com
+359879409044
Екипът на Локатор БГ