Вход
Начало>За Нас  

История

„Locator BG“ ООД е създадена от екип от професионалисти, притежаващи ясна визия за това, какво трябва да получи всеки един клиент, а именно качество, надеждност и сигурност.

За техническата част от реализацията на своята дейност „Locator BG“ ООД е използвала сериозния опит и уменията на екипа от специалисти, работещи във „Финит Софтуер Системс“ ЕООД. Използвайки know-how на утвърдена марка като „Финит Софтуер Системс“ ЕООД, водеща в информационните технологии, „Locator BG“ ООД продължава традицията, като покорява нова пазарна ниша в частта на GPS системите за управление на автопаркове и проследяване на превозни средства и хора. В желанието си да предложи по-качествени решения на пазара, „Locator BG“ ООД се стреми главно към налагането и създаването на иновативни продукти със специфично, многофункционално разнообразие в този сектор.

За „Финит Софтуер Системс“ ЕООД

„Финит Софтуер Системс“ ЕООД е създадена през 2007 г. като основен разработчик и дистрибутор на продуктите и услугите на свои партньори от Германия. За кратко време компанията успява да развие своя потенциал и да заеме водещо място на пазара, предлагайки широка гама от продукти и услуги в сферата на информационните технологии.

Дейността на „Финит Софтуер Системс“ ЕООД е ангажирана главно в разработката на системи за управление на търговски обекти и интерфейси за връзка между различни софтуерни и хардуерни компоненти, с които работи клиентският бизнес. Фирмата се занимава също с изграждането на мрежи, Web и Desktop базирани приложения, както и създаването на софтуер за работа с бази данни и децентрализирани системи.

Дейността на „Локатор БГ“ ООД

„Локатор БГ“ ООД е фирма с поле на действие в сегмента на GPS системите за проследяване и управление на автопаркове, превозни средства и хора. Фирмата развива дейността си успешно, като изгражда модерна GPS система за проследяване, която позволява изобразяването на множество обекти (автомобили, камиони, хора и пратки) върху интерактивна он-лайн карта. Web базиранa и създадена в унисон с всички модерни похвати и технологии в разработката на софтуер, системата „Локатор“ се утвърждава като една нова алтернатива на пазара, предлагаща иновативност и конкурентни цени.

Накратко за системата „Локатор“

Системата „Локатор“ се превърна в незаменим помощник на редица големи фирми на българския пазар, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и постоянен, 24-часов контрол. За непрекъснатата безупречна работа на системата се грижи опитен екип от професионалисти на експертно ниво. Всички клиенти на „Локатор“ се радват на професионално обслужване и незабавна техническа поддръжка при необходимост. В комбинация с лесната и бърза инсталация, която не предвижда необратими промени в превозните средства, „Локатор“ е правилният избор на всеки управител, който иска да анализира и подобри координацията между отделните звена на работа във фирмата си.

Достъпът до събраната информация е възможен от всяка точка на света и по всяко време на денонощието. Единственото, от което клиентите се нуждаят, е компютър с достъп до Интернет. Не се предвижда инсталацията на специализиран софтуер върху клиентските системи, което облекчава работата и осигурява универсален достъп, без предварителна подготовка.

Внедряването на „Локатор“ във вашата ежедневна работа предлага редица предимства. С нашата система Вие получавате възможността да: