Вход
Предимства  
Предимства

Какви са Вашите предимства, когато изберете нас?

Продуктите на „Locator BG“ имат за цел да бъдат Вашият най-сигурен партньор и закрилник. Те са резултат от работата на екип на експертно ниво и са обект на постоянна разработка според индивидуалните Ви нужди и изисквания. Системата за проследяване, включваща продуктите „Управление на автопарк“, „Автомобилна сигурност“ и „Откриване на хора“ е направена така, че винаги и по всяко време да Ви гарантира лесно управление на Вашите превозни средства, повишен контрол и най-вече спокойствие за Вас и близките Ви хора.

Техническата реализация на предлаганите от нас услуги е на ниво, което да Ви осигури постоянен и бърз достъп до системата и безпроблемното й ползване. Опитен екип от специалисти постоянно следи всички показатели на системата, нейната работа, както и работата на инсталираните устройства за следене. Ние сме постоянно на Ваше разположение за всякакви подробности или въпроси, от които се интересувате.

Ние ценим изборът, който прави всеки от Вас, когато използва нашите продукти и затова се стремим да Ви предоставим добро обслужване и качествени продукти. Чрез нас Вие получавате не само услуга, но също така и ценно ноу-хау, индивидуален подход и внимание.

Какво получавате:

В допълнение: