Вход
Начало>Референции  

Референции от нашите клиенти

Качествените услуги и конкурентните цени направиха Локатор предпочитан партньор на редица фирми, както на българския, така и международния пазар. Вижте, какво мислят другите за нас и нашите услуги.


ЙАФ България ЕООД Изтегли цялото

ЙАФ България ЕООД

ЙАФ България е клиент и ползва услугите на "Локатор БГ" вече в продължение на година. Предпочетохме тази фирма да бъде наш доставчик на GPS продукти и услуги за проследяване, заради качеството на предлаганата от тях система и желанието, с което откликнаха на нашите специфични изисквания и нужди.

ПИМК ООД Изтегли цялото

ПИМК ООД

С удоволствие можем да отбележим, че работейки с тази компания, ние получаваме индивидуален подход и скоростно решение на специфични за нашия биснес проблеми. Използваме успешно системата на "Локатор БГ" за проследяване на нашите превозни средства, като програмата ни предлага постоянна връзка и неограничен достъп до всяко едно от тях.

Община Крумовград Изтегли цялото

Община Крумовград

Доставката и монтажа на GPS проследяваща техника се извърши компетентно от "Локатор БГ" ООД гр. София в срок и при спазване на всички клаузи по договорите. И вбъдеще ръководството на общинa Крумовград ще разчита на компетентното обслужване от специалистите на "Локатор БГ" ООД гр. София.

Александър Логистикс Изтегли цялото

Александър Логистикс ООД

В отговор на нашите нужди избрахме "Локатор БГ" ООД с цел предоставяне на постоянно наблюдение и контрол сърху притежавания от нас автопарк. С удоволствие можем да отбележим, че благодарение на осигурените от компанията услуги, ние успяхме да намалим разходите си и да оптимизираме дейността на нашите спедиторски екипи.

Континвест ООД Изтегли цялото

Континвест ООД

Впечатлениета ни от компанията са, че тя се отличава с опитен и добре организиран екип от професионалисти, който е постоянно готов да отговори на нашите нужди и да ни предложи гъвкави, индивидуални решения.

Бенкомерс ООД Изтегли цялото

Бенкомерс ООД

От започването до днес ние получаваме от екипа на "Локатор БГ" изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа.

Алфа Лоджик ООД Изтегли цялото

Алфа Лоджик ООД

Изключително сме доволни от високия професионализъм и коректно отношение, които получаваме от екипа на "Локатор БГ" през цялото време на нашето сътрудничество.

Спедтранс Къмпани ООД Изтегли цялото

Спедтранс Къмпани ООД

Успешната съвместна работа с "Локатор БГ" ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата. Горещо препоръчваме "Локатор БГ", като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

СП-Транс ЕООД Изтегли цялото

СП-Транс ЕООД

От 3 години насам, ние получаваме от екипа на "Локатор БГ" изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. Нашето трайно партньорство се гради на доверието, коректността и професионализма, което ни дава увереност да препоръчаме фирма "Локатор БГ", като надежден бизнес партньор пред други бъдещи техни клиенти.

Тепих Транс ООД Изтегли цялото

Тепих Транс ООД

Понастоящем имаме монтирано GPS оборудване на 25 автомобила. След внедряване на системата се минимизираха разходите, подобри се контрола и ефективността на работата. Бихме искали да отбележим високата коректност, отговорност и отзивчивост от страна на "Локатор БГ".