Вход
Начало>Новини  

Локатор с нова кампания: Доведи клиент

Вземете участие в новата кампания на Локатор и спечелете атрактивни награди!

Най-важното нещо за нас са нашите клиенти! Ето защо преценихме, че моментът е подходящ, да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички Вас, които ни помогнахте да се превърнем в една от водещите компании за GPS проследяване на българския пазар!

Кампания за лоялни клиенти

Локатор започва нова кампания за лоялни клиенти, която ще продължи до 30ти септември и ще даде възможност на всички Вас да спечелите атрактивни награди. Всичко, което трябва да направите, е просто да препоръчате услугите, на които самите Вие разчитате ежедневно. Локатор ще Ви подари множество награди, под формата на безплатни услуги, безплатна проследяваща техника, както и преференциални ценови условия, достъпни единствено за лоялни клиенти.

Кой може да участва?

В кампанията могат да се включат както всички настоящи клиенти на Локатор, така и всички тези, които сключат договор за услуги преди края на кампанията.

Как работи

Препоръчайте услугите на Локатор на Ваши близки, познати или бизнес партньори преди 30ти септември и вземете атрактивни награди за всеки клиент, който сключи договор за услуги преди края на кампанията. Наградите включват специални ценови условия, безплатни услуги и проследяваща техника.  Свържете се с нашите търговски консултанти на телефон 02 / 439 07 17 или на адрес sales@locatorbg.com, за да научите повече подробности.

Основни правила

1. Необходимо е да имате сключен договор за услуги с Локатор БГ ООД. 2. Екипът на Локатор БГ ООД, както и техните близки и приближени лица, са изключени от възможността за участие. 3. Клиентите, които препоръчате, трябва да не са ползвали услугите на Локатор БГ ООД преди това. 4. Клиентите, които препоръчате, трябва да сключат договор за услуги с Локатор БГ ООД. 5. Кампанията приключва на 30ти септември 2013 г. 6. Спечелените награди не могат да се прехвърлят към трети лица, физически или юридически.